Fem Pilota - Capçalera

Moixent ja compta amb instal·lacions de pilota

Participa

El passat dimarts 24, a les 19.00h de la vesprada va tindre lloc a Moixent la inauguració del “Carrer de Pilota Valenciana”, data històrica per a la pilota en aquesta localitat. Sols la careta i les paraules del tio Antonio “ Xocat “, president honorífic del club,  “xiqueta en l’edat que tinc i tota la vida jugant a pilota, qui m’anava a dir a mi que a Moixent tindríem carrer, si no ho veig , no m’ho crec! “.

El president de la diputació de València, Alfonso Rus, juntament amb l’alcalde de la localitat, Vicent Dubal i el Vicepresident de la federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando, foren els encarregats d’inaugurar la primera fase de la nova instal·lació esportiva, acompanyats d’autoritats locals i comarcals, veïns i pel CPV Guerrer de Moixent . Les obres han consistit en la construcció d'un carrer de pilota valenciana amb una pista de 56,46 x 8,5 metres i 9 metres d'altura. Es tracta d'una edificació aïllada i oberta amb accés directe des del carrer, la qual podran gaudir tots els Moixentins i Moixentines i sobretot el CPV GUERRER DE MOIXENT. 
 

Ambient durant la inauguració. Foto: Emi Navarro

El Club compta amb un gran equip de persones disposades a fomentar i treballar per l’esport autòcton de la nostra terra. Hem guanyat una batalla, però encara ens queden algunes, per acabar de complir els nostre somnis. Ahir en la intervenció del senyor Alcalde Vicent Dubal sentíem una molt bona notícia, en breu es farà el cobriment del carrer de pilota amb malla metàl·lica. Des d’ací agrair també a la localitat de Benifaió per deixar-nos utilitzar les seues instal·lacions tot aquell temps que no contàvem amb el recinte per poder participar en els diferents campionats de galotxa, i com no a l’Ajuntament de Moixent pel recolzament a la pilota i tot l’esforç perquè el carrer de pilota siga una realitat.

Com diria el tio Xocat “VA DE BO!”
 

Partida del club de pilota. Foto: Emi Navarro

Emi Navarro

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article