elmusa

Xeraco: nova etapa per al raspall

Participa


El trinquet municipal de Xeraco acollirà a partir del pròxim diumenge partides de primer nivell gràcies a l’acord entre l’Ajuntament i A Mà Pilota.

Un poble amb tanta tradició de la pilota i en concret de raspall com és Xeraco i amb unes magnífiques instal·lacions per a aquest esport no poden estar fora del circuit professional de la pilota. Amb aquesta premissa comença una nova etapa per a aquest trinquet.

Fins fa algunes setmanes el club de pilota de Xeraco era l’encarregat de gestionar les seues partides del diumenge. Aquest club amb una gran trajectòria i amb diferents àmbits d’actuació, des de l’escola de pilota fins als aficionats, va decidir renunciar a l’organització d’aquestes partides. D’aquesta forma s’iniciaren les conversacions i negociacions entre A Mà Pilota i l’Ajuntament de Xeraco per tal d’oferir una programació de primer nivell. Conversacions que es varen tancar amb l’acord entre les parts. A Mà Pilota serà qui gestionarà les partides de primer nivell que s’organitzen al seu trinquet i a més col·laborarà amb les tasques del seu club donant suport als seus jugadors més destacats i als membres del club.

El pròxim diumenge s’inicia aquesta etapa amb dos grans partides. A les 10:30, la primera partida serà per als joves, Badenes i Ibiza, tots dos de Xeraco, que s’enfrontaran a Vercher (Piles) i Arabí (Gata de Gorgos). La segona partida anuncia jugadors rellevants: Ricard (Castelló de la Ribera) i Canari (Xeraco) front a Moncho (Manuel) i Josep (Xeraco).

A mà Pilota
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article