Fem Pilota - Capçalera

Marquesat dóna la sorpresa a Quart de les Valls

Participa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
La primera jornada del XL Campionat de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés ens ha deparat una gran sorpresa: l’actual campió, el Kiwa-Quart de les Valls, ha perdut al seu carrer davant Ovocity Marquesat 40-70.
 
La partida s’ha jugat aquesta vesprada a causa del doble compromís que tenien dos dels principals jugadors de Quart, Javi el Moro i Guillermo, que ahir jugaren la final de l’Autonòmic d’Escala i Corda i hui pel matí el Moro ha hagut de jugar també a Xest el I Trofeu Antonio Nuñez i Guillermo una partida de la lliga Caixa Popular.  Açò s’ha vist reflectit aquesta vesprada on tots dos jugadors han acusat l’excés d’activitat.
 
Els aficionats no entenien com el calendari federatiu ha estat tan ple i ha donat lloc a aquest tipus de situacions.

Amb tot, el Moro i Guillermo que formaven amb el Xato i Juan Antonio (que ha jugat només uns quants jocs al principi fins la igualada a 25) i el feridor Bervis, no han tingut el seu millor dia. Aquest fet l'han aprofitat els del Marquesat, Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja que amb una gran actuació d’Àngel han fet el que no havia aconseguit ningú en tot el campionat de l’any passat, és a dir, han guanyat al carrer natural de Quart de les Valls.

Juan Antonio, capità i president del club declarava que “no hem jugat bé i els rivals han sigut superiors. No hi ha hagut manera de passar la pilota per dalt d’Àngel i, a més a més, Benja ha estat molt encertat en la ferida. Esperem no repetir una situació com la de hui, ja que els nostres jugadors han demostrat que són bons”.

Per la seua part, l’equip de Mobles Guillen-Les Valls, format per Montesa, Martín, Llopis i el feridor M. Àngel, guanyaren a domicili Meliana, 55-70. Molt bona actuació dels visitants davant un equip jove, que no va poder amb l’experiència de Montesa i els seus companys.

En la resta de partides de primera, Borbotó s’ha imposat a Montserrat A, 70-50;   Montserrat B a Massalfassar 70-15 i Beniparrell a Foios  70-60.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article