elmusa

Jordi, Jose Luís i Jaime campions autonòmics de frontó individual

Participa

Paco Durà / Dénia.
 
La fase final autonòmica dels XXXIII JECV de frontó individual en les categories de benjamins, cadets i juvenils s’han disputat hui al poliesportiu de Dénia. L’Escola de Pilota de Massamagrell ha revalidat el títol autonòmic en benjamins, de la mà de Jordi, que ha sigut proclamat campió després d’una renyida fase final en què entre els quatre equips classificats, dos d’Ondara, Moixent i Massamagrell, s’ha produït un triple empat a punts i el guanyador havia d’eixir d’una lligueta entre tots quatre.
 
Prèviament, Xavi i Alex d’Ondara, Abel de Moixent i Jordi de Massamagrell, s´han classificat després d’una primera ronda en la qual participaven nou equips distribuïts en dos grups.
 
Amb tot, el triple empat entre Xavi, Abel i Jordi, s’ha resolt pel millor tanteig particular entre els tres, enmig de gran emoció i nerviosisme. Al remat, ha resultat campió, Jordi de l’Escola de Massamagrell, que d’aquesta manera revalidava el títol autonòmic de frontó individual, nivell A, que ja va guanyar l’any passat en la mateixa canxa.
 
D'altra banda, en el nivell B de frontó individual, ha sigut campió Rubén de Moixent i subcampió Andreu de Llíria.
 
Paral·lelament, en la final de cadets, José Luis de Benidorm ha quedat campió en nivell A i subcampió Ximo de Piles. I en nivell B, Jordi d’Alcàntera de Càrcer, també s’ha proclamat campió.
 
Així mateix, en juvenils, el campió del nivell A ha sigut Jaime de Quart de Poblet i el  subcampió Juanmi d’Orba. Al nivell B, el campió ha sigut Rafa de Benidorm i el subcampió Vicent  de Meliana.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article