elmusa

Piles i Benigànim centren la seua activitat en frontó i raspall

Participa

A Mà Pilota / Piles i Benigànim. 
 
Un cap de setmana més l’activitat a les escoles de pilota no para i, d’aquesta forma, les escoles de Benigànim i Piles es preparen per a les seues competicions. Pel que respecta a l’escola de Benigànim, cal destacar que, desprès de la seua  participació al campionat de la Vall d’Albaida, està centrant les seues tasques en  entrenaments i competició a nivell local a la modalitat de frontó. A més, ja està prenent forma el pròxim campionat de la Vall d’Albaida de raspall que començarà al mes de març. 

A Piles, l’activitat tampoc es deté i l’escola municipal de pilota participa el dissabte a una nova jornada dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a la modalitat de raspall. Aquesta setmana els equips en categoria benjamí, aleví i infantil es traslladen a la població de Villalonga per jugar al seu carrer de joc a partir de les 9 del matí.
 
Mentrestant,  l’equip cadet/juvenil es trasllada fins a Gavarda per jugar el dissabte a les 10h. A més, per diumenge tenim una cita ben destacada, ja que es juga la fase autonòmica  del campionat de frontó individual en categoria benjamí, cadet i juvenil. La nostra escola ha aconseguit classificar per a aquesta fase el jugador cadet Ximo Vercher.
 
Ximo de Piles
 
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article