Fem Pilota - Capçalera

Jornada inaugural de la lliga de llargues i palma

Aquest cap de setmana ha començat la XXXI Lliga de Llargues i XXIII Liga de Palma 2015

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

No hi ha hagut sorpreses en la jornada inaugural de la categoria de primera de llargues pel que respecta als favorits. A Murla hi havia el duel local que es va decantar per part del que ja era equip de primera l’any passat, Murla A 10 – Murla B 3. Els primers jocs va ser disputats però després es van decantar per Murla A, el jove jugador Giner va marcar la diferència. El campió de l’any passat, Sella, va resoldre per un contundent 10 a 0 el desplaçament a Parcent, per una part, l’equip local no contava amb tot l’equip titular i, per una altra, el traure de Sella, Àlvaro, va aprofitar molt bé la treta per fer molts quinzes des de la línia de banca. Per últim, la partida de Benimagrell, subcampió de la temporada passada, no va ser molt vistosa, l’equip local es va imposar a l’Alfàs per 10 a 2. Tot i que l’equip de Benimagrell haurà de millor per poder posar a un bon nivell, cal destacar el traure Malia que va ser el màxim responsable del resultat obtingut. L’equip de Benidorm descansa aquest cap de setmana.
 
Respecte a la màxima categoria de Palma, les partides de Tibi i Sella eren les més atractives ja que jugaven quatre equips que tenen aspiracions a aconseguir el títol. A Tibi jugava l’equip de Tibi A contra Agost, partida molt disputada fins el final: Tibi A 10 Agost 9. Tant el traure de Tibi, Canari, com el traure d’Agost, Sergi van realitzar una brillant actuació, caldrà seguir-los d’a prop . A Sella jugava l’equip local contra Tibi B, igualtat de jocs al principi, però Tibi es va avançar en una bona actuació dels restos i van acabar guanyant 8 a 10, esment especial a Mendieta i Pepe que van fer una gran actuació. A Laguar van jugar el recent ascendit Laguar i el subcampió de l’any passat Murla. La partida es va decantar clarament per part dels de Murla que va guanyar per 5 a 10, cal destacar la banca de l’equip de Murla que, tot i ser la primera vegada que trau en una lliga oficial, va ser decisiu en la consecució de la victòria. La darrera partida de la jornada es va jugar a Calp on es va desplaçar l’equip de Benidorm. Partida molt treballada per part dels dos equips, al remat va ser l’equip de Benidorm qui va fer l’últim joc i es va emportar els tres punts. Calp 9 Benidorm 10.

Cal ressaltar la igualtat que, en general, han tingut totes les partides, és ja una norma de fa moltes lligues. De segur que veurem una gran lliga.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article