Fem Pilota - Capçalera

Presentada la 40 edició del Corte Inglés de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu / València. 

Hui dimarts 17 de febrer s’ha presentat el Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés a les 20 hores en l’edifici del carrer Colon a la sisena planta en el seu saló d’Àmbit Cultural que ha estat ple de gom a gom amb jugadors de totes les edats i representants de molts dels clubs que participaran en el campionat.

En aquesta edició són quasi dos-cents equips inscrits en les diferents categories, xifra  rècord que demostra el pes que té la modalitat de la galotxa en el món aficionat superant així en números  l’edició anterior consolidant el campionat com el més participatiu dels que organitza la FPV.  

Està previst que la competició comence aquest cap de setmana on els equips sèniors i juvenils seran els primers en entrar en joc, mentre que totes les altres categories esperaran fins el 28 de febrer per fer rodar la vaqueta dins de les parets dels seus carrers i trinquets.   

En la màxima categoria serà l’equip de Quart de les Valls el que defendrà  títol,  mantenint la mateixa alineació que el campionat passat,  però no ho tindrà gens fàcil ja que són moltes les formacions que s’han reforçat per endur-se el títol cap a les seues vitrines. 

Consulta el calendari al següent enllaç:  Calendari Trofeu Corte Inglés 2015


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article