Fem Pilota - Capçalera

El Corte Inglés de galotxa s'inicia amb el millor duel possible

El Trofeu Corte Inglés de galotxa s’iniciarà amb la partida entre l’actual campió i el campió de la copa GVA

Galotxa

Paco Durá / Quart de les Valls.
 
El proper dissabte, dia 21, començarà una nova edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés. Un torneig que enguany presenta com a novetat en la primera categoria la concentració dels equips en un únic grup, en lloc de dos, per a disputar la lliga de classificació.
 
D’ací eixiran els quatre equips que disputaran les semifinals i la final, que es jugarà a la canxa de Faura, en la primera quinzena del mes de juliol.
 
L’actual campió del Trofeu El Corte Inglés, l’equip Kiwa-Quart de les Valls, que manté els mateixos jugadors que foren campions contra Foios a la canxa de Montserrat (El Moro, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i Berbis), obrirà la competició jugant al seu carrer contra el Marquesat, el recent campió de la Copa GVA i un  dels favorits cada any a la victòria final, ja que el club d’Alfarb és un dels més emblemàtics i fou guanyador de varies de les primers edicions del torneig.
 
La presentació oficial del campionat es farà este dimarts en les instal·lacions d’El Corte Inglés a València, en un acte al que cada any estan convidats els clubs participants.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article