Fem Pilota - Capçalera

Marquesat i Massalfassar campions de la Copa GVA de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu / Borbotó. 

El carrer de pilota de Borbotó s’ha vestit de gala per finalitzar la X edició de la Copa GVA de Galotxa, una edició que no ha defraudat el nombrós públic assistent on s'han coronat els equips de Massalfassar en la categoria juvenil i de Marquesat en sèniors.

El matí començava amb la final de la categoria juvenil on els equips del Club de Pilota d’Alginet i Electrofassar Massalfassar han disputat la partida prèvia a la final absoluta. Des del principi de l’encontre la formació de l’Horta Nord formada per Carlos II, Rafa, Álvaro i Carlos Dolz ha sigut superior i s'ha imposat còmodament a l’equip d’Alginet, que no ha tingut el seu millor dia a causa de les molèsties i les lesions d’alguns dels seus components. L’equip subcampió ha estat format per Salva, Adolfo, Dani i Josep.

Després de la partida de juvenils era l’hora de la gran final, on s’enfrontaven l’actual campió del torneig Quart de Poblet contra la formació d’Ovocity Marquesat.

Des d’un principi, la partida pintava favorable a l’equip de la Ribera Alta, ja que els vigents campions han sofert una baixa inesperada d’última hora a causa d’una grip que ha apartat Roberto de la final.

Amb aquesta baixa significativa l’equip de Quart es presentava a jugar amb Adrián, Pepet i Xavi contra Benja, Sopetes II, Gerardo i Àngel per part de Marquesat.

Així i tot, els de Quart de Poblet ho han donat tot al terreny de joc posant les coses complicades als contraris. Han demostrat per què eren els actuals campions fins la igualada a 30, on a partir d’ací Marquesat ha començat a prendre distància en el marcador. Al remat, després d’una dura partida, els de la Ribera han fet vàlida la seua superioritat  i han vençut en un resultat final de 70-45 als lluitadors de Quart de Poblet.

Amb aquesta victòria, Ovocity Marquesat suma ja tres Copes GVA de Galotxa al seu palmarès.
  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article