Fem Pilota - Capçalera

Puchol s’imposa a Soro al trinquet de Massamagrell

Participa

PacoDurà / Massamagrell. 

El duel de primeres figures al trinquet “Tio Pena” l’han guanyat Puchol II i Javi, amb Pedrito de feridor contra Soro III i Santi de Finestrat, amb Aragó en la pedra, per 60 a 50.

La  partida començava amb molta gana per part de tots. En una primera part, pareixia que anava a decantar-se en favor de Soro i Santi, sobretot perquè el mitger de Finestrat estava molt efectiu rematant els quinzes amb espectacularitat. Açò ha fet que el marcador es posara 35-25 de la seua part, després d’haver arribat a la igualada a 25 en un joc que ha sigut —literalment— per a treure's el barret.
 

Santi preparant la volea - Foto: Tesamoll Soldiers

Tanmateix, a partir d’ací, Puchol i Javi han reaccionat molt bé. El de Vinalesa, en la seua línia de gran reboter i portant la pilota dalt a la mínima oportunitat, ha pogut comprovar com de jugadores eren les galeries. A més, ha fet el dau, com sempre, amb molta força i col·locació. Mentrestant, Soro no responia com al principi i errava algunes pilotes corregudes d’escala en el rest. I com Javi responia cada vegada amb més contundència, el marcador se n’anava a favor de la parella blava, 40-35.


Javi esperant-la a l'aire - Foto: Tesamoll Soldiers

Esta reacció pesava en la recta final, amb un Puchol molt segur davant un Soro irregular. El marcador es posava 55-40 per al de Vinalesa, però a punt ha estat d’arribar la igualada a 55, perquè Soro i Santi encara han fet dos jocs més i s'han posat 55-50 quan passaven al rest. Allí han tingut 30 i 15 al seu favor, quan Aragó ha fet una falta i ha frenat la possibilitat d’anar a  “morir” a l’últim joc, on Puchol, des del dau, ha rematat la partida i ha aconseguit guanyar 60-50, com a premi a una millor actuació.  

Sense ser excel·lent, Puchol II ha estat millor que Soro III, a qui es veia un poc descentrat en alguns moments. Amb tot, la gent ha acudit més que altres dies i se n‘ha anat cap a casa satisfeta. El duel ha tingut moments bons, ja que en la canxa hi ha hagut quatre primeres figures  i és normal que es vegen detalls com un bot de braç de Puchol a dos dits de la corda a què els contraris no han pogut tirar mà i pel qual el públic l'ha ovacionat.

Per al proper dimarts s’anuncia Pere Roc II i Fèlix contra Santi de Silla i Raúl. Un cartell que també promet una lluita interessant.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article