elmusa

Revalidar el títol o recuperar el tron a la Copa GVA de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu / València. 

Després de les partides de semifinals de la X Copa Generalitat de Galotxa, ja estan clares les formacions que s’enfrontaran en les finals de Borbotó el pròxim diumenge 15, on a partir de les 10.30 es podrà veure la final de juvenils i a continuació la final sènior.

El lloc escollit per a celebrar les finals de la Copa GVA de Galotxa no podria ser més encertat, serà  al carrer artificial de Borbotó, una pedania de la ciutat de València que té molta tradició de Pilota i on no hi ha dia  que no s’escolte el soroll de pilota colpejant les parets de la seues instal·lacions.

Serà diumenge de matí, quan a partir de les 10.30 està previst que comence la final de juvenils. En esta partida s’enfrontaran els equips d’Electrofassar Massalfassar i l’Escola de Pilota d’Alginet dos formacions que deixaren en semifinals els equips del Club de Pilota de Borbotó i del Club de Pilota d’Algímia respectivament.

A continuació de la partida de juvenils serà l’hora de la partida estel·lar, que enfrontarà dues formacions amb fam de victòria i que es troben molt a gust en aquest tipus de competició.

Per un costat jugarà l’actual campió, el Club de Pilota Quart de Poblet, un equip que este any ha sabut reforçar-se molt bé amb Roberto de Beniparell i que ha eliminat en semifinals a tot un equip dominador de les modalitats de ratlles, Sella. És l’actual campió i ha estat jugant tot el campionat amb una idea, revalidar el títol i demostrar que l’any passat no guanyaren per casualitat. Encara que Quart no és un poble amb tradició en la galotxa, els seus jugadors, Adrián, Pepet, Roberto i Xavi s’acoblen a la perfecció a la modalitat i segur que donen guerra en la final lluitant fins a l’últim quinze.

I per l’altre costat, Ovocity Marquesat, equip dominador de la modalitat i que ja va ser campió en les edicions del 2012 i 2013, i que aquest any vol recuperar el tro coronant-se un any més com a campió de la competició. Sens dubte és un equip amb molts recursos per aconseguir-ho, ja que compta amb un equip molt complet i amb ganes de guanyar. Equip més veterà que el de Quart comptarà amb Àngel, Gerardo i Emilio José per proclamar-se campió.

Per tant, els amants de la galotxa tenen una cita al carrer de Borbotó el diumenge  15 de febrer a partir de les 10.30 hores. 

La final absoluta serà retransmessa per LevanteTV a partir de les 16h.
 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article