Fem Pilota - Capçalera

Tot a punt per a la presentació de la Lliga de Llargues i Palma

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

Un total de seixanta equips estan citats el proper 12 de febrer a partir de les 20 hores al MARQ d’Alacant en la presentació de la XXXI Lliga de Llargues i la XXIII Lliga de Palma.

Tot a  punt per començar la nova temporada. Un total de 60 equips ja fa temps que han començat a entrenar per poder encetar la Lliga en condicions. Dijous que ve es realitzarà la presentació oficial del campionat i a partir del dissabte que ve començaran les lligues de llargues i palma per totes les comarques del País Valencià. Des del cap de setmana del 15 de febrer fins al cap de setmana del 6 de juliol, durant quasi cinc mesos. Totes les setmanes es podran veure partides al carrer en més de trenta pobles de la geografia valenciana.

Nous equips, nous fitxatges i noves il·lusions per poder alçar el trofeu de campió de les diferents categories. En la Lliga de Llargues hi ha tres categories i els equips es reparteixen de la següent forma: 7 equips en la primera categoria, 8 equips en la segona i 6 equips en la tercera. En Palma hi haurà: 8 equips en la primera categoria, 21 equips en la segona i 8 equips en la tercera. Cal destacar la incorporació de la categoria de tercera de palma que l’any passat no en va haver. Finalment, tenim 5 equips en la categoria de juvenils.

Pel que fa a les categories de primera, en Llargues ixen com a favorits els dos finalistes de l’any passat, Sella i Benimagrell que repeteixen equip. En Palma, també repeteixen els dos finalistes de la temporada anterior Tibi i Murla, però cal tenir present l’equip de Sella i Agost que compten amb dos equips de gran nivell.

En aquesta primera jornada, en primera de Llargues, l’equip de Sella es desplaçarà a Parcent, l’equip de Benimagrell debutarà a casa contra l’Alfàs, els equips de Murla jugaran un contra l’altre i l’equip de Benidorm haurà d’esperar fins la setmana següent per debutar. En primera de Palma, Murla es desplaçarà a Laguar, Tibi A jugarà a casa contra Agost, mentre que Sella jugarà contra Tibi B i a Calp jugaran l’equip local contra Benidorm.

Clica per vore la relació d'equips: 

Podeu vore el calendari complent al document adjunt:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article