Fem Pilota - Capçalera

Duel entre Soro III i Puchol II demà a Massamagrell

Participa

PacoDurà / Massamagrell. 

La partida d’aquesta setmana al trinquet “Tio Pena” presenta un duel d’alt nivell entre quatre primeres figures, i en particular els dos escalaters, Soro III i Puchol II. El de Massamagrell formarà parella amb Santi de Finestrat; i el de Vinalesa, amb Javi de Massalfassar.

Un cartell que no té res a envejar a qualsevol dels que s’anuncien al Circuit Professional, per la qual cosa cal esperar una major afluència d’aficionats que en setmanes anteriors.

Soro III ve de caure en la màxima competició oficial i necessita prompte una victòria que li alce la moral, encara que les partides de campionat no tenen res a veure amb les ordinàries. Són diferents les motivacions que tenen els jugadors, però també cal cuidar el prestigi en el dia a dia.

Per altra part, les confrontacions entre Soro i Puchol sempre tenen un puntet de rivalitat, ja que els dos són de la mateixa comarca, i compten amb seguidors al trinquet de Massamagrell. Soro, perquè juga a casa. I Puchol, perquè n’arrossega del seu poble.

   La partida començarà a les 16,30 hores, tot i que el dia ja va allargant. I també cal esperar que acompanye l’oratge, almenys els pronòstics dels meteoròlegs anuncien que pujaran les temperatures. Tant de bo.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article