elmusa

Vila-real venç en el Trofeu Sant Blai de pilota a Borriana

Galotxa

Guillermo Sanahuja / Borriana.

Aquest diumenge 8 de febrer s'ha celebrat davant nombrós públic el primer ‘Trofeu provincial de pilota valenciana Sant Blai’. Des de les 10 hores al carrer Sant Pere Pasqual s'ha disputat aquest campionat d'exhibició enfrontant vuit equips de les comarques del Nord del País Valencià. Participaven equips d'Almassora, Castelló, Onda, Vila-real i quatre conjunts locals.

A partir de les 11.30 han començat les semifinals. En la primera s'ha imposat l'equip d'Onda enfront l'equip de Borriana format per Ximo, Puchol i Jose. La segona semifinal, d'un gran nivell, ha sigut per a Vila-real amb la forta oposició de Castelló, equip format per Enric, Ferran i Carles.
 

Partida del trofeu en joc. Fotografia: Guillermo Sanahuja

A continuació s'ha disputat el tercer i quart lloc amb victòria de Castelló. La gran final ha sigut disputada per Onda amb Jordi, Pedro i Jose i Vila-Real comandats per Pablo, Josep i Xavi. La partida, a cinc jocs, ha sigut de gran rivalitat. S'ha aconseguit iguals 20 i fins i tot els ondenses han disposat d'un val per a fer-se amb el trofeu. Els de Vila-real han donat el millor de sí mateix per a remuntar dos jocs i finalment vèncer en aquest primer ‘Trofeu provincial de pilota valenciana Sant Blai’.
 

Equips finalistes, Onda i Vila-real. Fotografia: Guillermo Sanahuja

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de la fallera major i fallera major de Borriana així com l'alcalde Jose Ramón Calpe i el regidor d'esports Juan Fuster.

Més enllà del vessant competitiu la matinal ha servit perquè el nombrós públic haja gaudit de l'espectacularitat de la pilota i al mateix temps l'esdeveniment fomente aquest joc i inicie els joves en l'esport dels valencians.

El ‘Trofeu’ ha estat organitzat pel Club de Pilota Valenciana Borriana, amb la col·laboració del SME i el patrocini de l'ajuntament de Borriana i la Diputació de Castelló.
 

Entrega de Trofeus. Fotografia: Guillermo Sanahuja

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article