elmusa

Naix el I Trofeu Antonio Nuñez

Frontó

PilotaVeu / València.

El passat  1 de febrer va començar un nou campionat de Frontó Valencià, el I Trofeu Antonio Nuñez. Una iniciativa del mateix jugador Adrian de Museros que ha comptat amb el suport de l’ajuntament de Xest i la Federació de Pilota Valenciana. Aquest campionat  s’allargarà fins al 8 de març, i es disputaran les seues partides al frontó “Barón de Cheste”.  

Al campionat participen els següents equips formats amb els millors jugadors de l’especialitat:

. Adrián de Quart i Morales
. Adrián de Museros i Alejandro de Paterna
. Enrique de Museros i Lemay
. Moro de Massalfassar i Roberto de Beniparrell
. Montesa del Puig i Pasqual de la Pobla

La primera partida es va disputar el passat diumenge. Adrián de Museros i Alejandro de Paterna guanyaren 46-16 Enrique de Museros i Dani d’Alginet que jugava en substitució de Lemay.

El 7 de febrer a les 12.00h s’enfrontaran Montesa i Pasqual contra Adrián i Morales i el dia 8 també a les 12.00h Roberto i Moro contra el millor perdedor.

Els 3 equips classificats jugaran una lligueta de semifinals els diumenges 15 i 22 de febrer i l’1 de març, d’on eixiran els dos equips finalistes que es disputaran el títol el 8 de març.

Cal destacar que abans de cada partida de campionat, es jugarà una partida entre els millors jugadors infantils i cadets de les escoles de pilota. 
 

Cartell anunciador. Hi ha una errada: la primera partida del dia 1 de febrer es juga el 7.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article