Fem Pilota - Capçalera

La pilota valenciana s'exhibirà als carrers de Borriana amb el ‘Trofeu provincial’

Galotxa

Guillermo Sanahuja / Borriana. 

Demà diumenge 8 de febrer se celebrarà el segon dels actes relacionats amb el món de la pilota en les festes de Sant Blai de Borriana. Concretament, tindrà lloc el primer Trofeu provincial de pilota valenciana Sant Blai a partir de les 10 hores al carrer Sant Pere Pasqual (al costat de la Mercé).
 
El “Trofeu” està organitzat pel Club de Pilota Valenciana Borriana, amb la col·laboració del SME i el patrocini de l'Ajuntament de Borriana i la Diputació de Castelló. Participaran equips d´aficionats de Borriana, Castelló, Vila-real, Almassora i Onda disputant una competició d'exhibició en modalitat de galotxa. Es preveu que la final del torneig es dispute a partir de les 13:30 hores.
 
Juan Rubert, president del club, ha volgut agrair a l’Ajuntament, SME i a la Diputació la col·laboració en el Trofeu Provincial i convidar tots els borrianencs i borrianenques a acostar-s’hi per gaudir de l'espectacle. “Serà una forma de fomentar el joc de la pilota i iniciar els joves en l'esport dels valencians”.

 

Cartell del trofeu


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article