elmusa

Quart i Marquesat jugaran la final de la Copa GVA de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu / València. 

Després que les partides d’anada de semifinals de la Copa GVA de Galotxa deixaren mig definides les finals, ens vam haver d’esperar fins la partida de tornada per saber amb certesa els equips que les disputarien.
 
A la categoria reina, els favorits no han fallat, seran Quart de Poblet i Marquesat qui es veuran les cares a la gran final.
 
El vigent campió, CPV Quart de Poblet es va haver de desplaçar lluny de casa, concretament fins la població de Sella per jugar la seua partida de tornada de semifinals contra l’equip local. Ja havíem anunciat que l’equip local juga a un carrer natural, un fortí per a ells on no solen perdre quasi partides, ja siga a les modalitats de ratlles com a les de la corda. L’equip de Sella va aconseguir una victòria molt ajustada 70-60, però no suficient per passar de ronda, ja que l’equip visitant tenia cert avantatge al marcador per la partida d’anada. Per tant, Sella s’acomiada del campionat amb una victòria i l’equip de Quart passa a la final on, en cas d'esdevindre campió, revalidarà el títol de la passada edició.
 

Components de l’Ovocity Marquesat a la passada final de la Supercopa. Fotografia José Tomé 

L’altra partida de tornada de semifinals s’havia de celebrar a casa de l’Ovocity Marquesat, però a causa de la lesió d’un dels components de l’equip de Tibi no es va poder disputar. Així doncs, Marquesat passa a semifinals. Aquesta formació intentarà recuperar el tro, ja que ha guanyat aquest campionat en les anteriors edicions de 2012 i 2013, mentre que la passada se l'emportà l’equip de Quart, a qui s’enfrontaran en la final.
   
Quant als juvenils, seran les formacions d’Electrofassar Massalfassar i  EPV Alginet les que disputaran la final després de vèncer les seues partides de semifinals contra EPV Borbotó i CPV Algímia d’Alfara respectivament.
 
Les finals de la copa es disputaran el pròxim diumenge 15 de febrer al carrer de Borbotó.

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article