Fem Pilota - Capçalera

Victòria còmoda de Puchol II i Monrabal a Massamagrell

Participa

Paco Durà / Massamagrell.

La partida de dimarts al trinquet “Tio Pena” ha sigut la típica “partida torta”, en la qual la falta de travesses marca el desenvolupament dels fets. La parella guanyadora, Puchol II i Monrabal, ho han fet molt bé, però els rivals, Fageca, Pere i el feridor Pedrito, no han tingut el millor dia. El resultat final de 60-35 és fidel reflex del que ha ocorregut.

Al principi ja donaven de cinc i de deu en favor de Puchol, cosa que en part ja havien anunciat en la prèvia que podia passar, perquè el de Vinalesa juga a Massamagrell com a la seua pròpia casa. I en l’escala sempre es veuen cares joves d’aficionats del seu poble, els anomenats “Pucholfans”, que sempre li fan costat; a més a més aficionats més majors.

Total, que ni donant dos jocs i mig els partidaris de Puchol i Monrabal s’animava l’ambient. I clar, donar tres jocs ja és un poc massa per als travessadors en els temps que corren, on la gent mira més l’euro que mai.

Així, el tanteig inicial ha anat estirant-se fins que el marcador s’ha posat iguals a 30. I a partir d’ací, Puchol i Monrabal han començat a forçar i s’han apoderat sense massa problemes, perquè Fageca tenia poca ajuda en Pere, que ha estat prou desencertat. I si el mitger no està bé, el rest no pot fer molt quan té prou contra. 

De qualsevol forma, ha quedat palès que la partida estava mal feta d’eixida. Almenys, era el que deien els aficionats quan s’ha acabat. Que deurien haver-li donat més mitger a Fageca o haver posat un trio. Per la qual cosa quasi ningú no ha eixit satisfet. Els guanyadors, perquè al no haver travesses, tampoc poden haver propines. Els perdedors, perquè és més normal que estiguen decebuts. I els aficionats, perquè no han vist quasi lluita.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article