Fem Pilota - Capçalera

Presentat a Alzira el projecte educatiu Pilota a l’Escola

Món Escolar

PilotaVeu / Alzira. 

La presentació oficial del projecte educatiu Pilota a l’Escola va tindre lloc ahir dilluns en les instal·lacions del CP Federico García Sanchiz d’Alzira.

A l’esdeveniment, com estava previst, va assistir el president de la Generalitat Alberto Fabra que inaugurà l’acte per segon any consecutiu. A més també ha volgut acompanyar al president la consellera d’educació María José Català, el secretari autonòmic d’educació Manuel Tomás, el director general d’esports Mateo Castellà, el tinent alcalde d’Alzira José Luís Palacios, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana Pedro López Ronda i el director del centre Rafael Atienza.

Aquest any el projecte comptarà  amb un total de 265 actuacions repartides per tota la geografia valenciana. Les primeres sessions començaran la setmana que ve a Castelló de la Plana.

Les autoritats allí presents han pogut veure de primera mà els alumnes del centre que han realitzat una xicoteta sessió introductòria i han practicat jocs amb alguns dels tècnics i jugadors professionals que formaran part del projecte, entre ells Álvaro, Fageca, Moro, Coeter I, Moncho , Víctor, etc.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article