elmusa

Quart i Marquesat amb peu i mig en la final de la Copa GVA de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu / València. 

Encara que en la Pilota no hi ha res guanyat fins a l’últim quinze, després de la partida d’anada de les semifinals de la desena Copa Generalitat de Galotxa, els equips de C.P Quart de Poblet i Ovocity Marquesat pareix ser que es disputaran la Copa.

A la localitat de Tibi , l’equip local s’enfrontava a Marquesat, formació més guerrejada en la modalitat de Galotxa, i que tot i jugar a domicili no va donar opcions a l’equip local, deixant un marcador còmode per a la partida de tornada i amb serioses opcions per jugar la final. Al remat, 10-70 favorable a la formació de Marquesat.

L’altra partida de semifinals enfrontava l’actual campió de la competició C.P Quart de Poblet contra C.P Sella. Aquesta partida es va disputar a la canxa de Beniparrell, instal·lació on l’equip de Quart juga molt còmode, sobretot Roberto, que s’ha criat entre les parets del carrer artificial. Els jugadors de Quart volen revalidar el títol, i de moment després de la partida d’anada de semifinals tenen les aspiracions més clares al  guanyar l’equip de Sella per un contundent 70 a 20. A falta de la partida de tornada, pareix ser que és un marcador molt favorable per als de l’Horta, encara que a Sella es juga a un carrer natural, i els locals aprofiten la canxa per remuntar partides ja que s’acoblen a la perfecció.

Les partides de tornada se celebren el cap de setmana del 31 de gener i 1 de febrer. La final està prevista per al pròxim 15 de febrer en la localitat de Borbotó. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article