elmusa

Titin III jugarà en terres valencianes

Frontó

Segons ha informat la web de valnet: el mític pilotari Augusto Ibáñez ‘Titín III’ viatjarà el proper mes d’abril a terres valencianes per enfrontar-se a les màximes figures de la pilota valenciana. Aquests dies s’ha arribat a un acord amb el jugador pel qual disputarà dos festivals els dies 17 i 19 d’abril als frontons d’El Puig i Xest respectivament.

Encara que els detalls dels cartells estan per tancar, la previsió és que participen els pilotaris que millors prestacions donen en la modalitat de frontó, entre els que estarien Genovés II, Puchol II o Àlvaro, que tornaria a vestir-se de blanc excepcionalment després de la seua retirada el passat mes de desembre.

També es baralla la possibilitat que participe en una de les partides el veterà Montesa.

Els duels es disputaran amb pilotes de pes intermedi entre les del frontó basc i el valencià, d’entre 65 i 70 grams. Tot i que hi ha una llarga història d’enfrontaments esporàdics entre pilotaris bascos i valencians, Titín III encara no havia viatjat a València per a jugar.

L’”Emperador de Tricio”, un dels malnoms amb què es coneixia a Titín III, es va retirar de l’activitat professional el passat mes d’octubre. El jugador ha expressat la seua il·lusió per poder anunciar-se amb les figures valencianes, i per conèixer de primera mà la realitat de la pilota valenciana i els seus aficionats i seguidors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article