Fem Pilota - Capçalera

El Màdel, una nova modalitat que enganxa

Participa

Una nova modalitat ha sorgit, i està creixent amb força per fer més gran l’esport de la pilota. El seu component lúdic, l’alt nivell de socialització i el plaer al sentir i dominar la pilota al colpejar-la amb les teues pròpies mans  fan que tot aquell que la practique es quede enganxat.

El màdel ha sorgit davant l’evolució de la pilota a mà i la necessitat d’adaptar-se a la societat actual i les instal·lacions disponibles per tot arreu. És la fusió perfecta entre dos esports: la pilota valenciana, l’esport autòcton valencià per excel·lència, més concretament la modalitat de Galotxetes de Monòver i el pàdel.
 
Al màdel, es pot jugar per parelles o individual i es desenvolupa en una pista estàndard de pàdel. La pilota utilitzada és la pilota de màdel.

L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà per fer-la passar per damunt de la xarxa, de manera que l’adversari no la puga tornar.

El Màdel és un esport molt complet físicament, ja que s’utilitzen les dos mans, en què els aficionats s’enganxen ràpidament gràcies a les seues característiques, que el converteixen en un esport molt divertit i fàcil de practicar.  
 
 
Si vols saber més sobre aquest esport i com aconseguir material o el reglament per a la pràctica entra a madelpilota.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article