Fem Pilota - Capçalera

Continua rodant la pilota a les escoles de Piles i Benigànim

Participa

El pròxim cap de setmana es presenta complet per a les escoles de Piles i Benigànim.
 
Per un costat l’escola de Benigànim va aconseguir la setmana passada una clara victòria al campionat de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida. L’equip aleví, que s’havia classificat per a les semifinals del campionat, va guanyar a l’equip de Quatretonda i d’aquesta forma aconsegueix passar fins a la final del campionat que es jugarà els dies 7 i 8 de febrer a Aielo de Malferit.
 
L’activitat d’aquesta escola municipal no para i per als pròxims caps de setmana s’ha previst l’organització d’un campionat local de frontó entre els seus alumnes. D’altra banda, tenim l’escola de pilota de Piles que també té un intens cap de setmana. El dissabte continua el campionat dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a la modalitat de raspall. Aquesta jornada enfronta als equips benjamins, aleví i infantils de Piles front a la resta d’equips de l’escola d’Oliva. La jornada passada ja s’enfrontaren alguns equips i aquesta setmana acaba de
disputar-se l’enfrontament entre dos de les escoles amb major nombre d’alumnes inscrits a la competició. Les partides es jugaran al trinquet Ciscar de Piles a partir de les 9:30 del matí.
 

Alumnes de l'escola de Piles (de roig) i d'Oliva. Fotografia: A Mà Pilota
 
Pel que fa a l’equip cadet/juvenil de Piles destacar que competiran front als equips d’Alcàntera-Càrcer (A i B) a partir de les 10 del matí al trinquet de Càrcer.
 
A més, l’escola de pilota de Piles també participa el diumenge al campionat de frontó individual. Per a aquesta jornada està prevista la participació de jugadors alevins i benjamins al frontó del poliesportiu d’Oliva.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article