elmusa

Quart de Poblet, Tibi, Marquesat i Sella a semifinals de la Copa GVA

Galotxa

PilotaVeu / València. 

El passat cap de setmana es jugaren les partides de tornada de la ronda de quarts de final de la desena edició de la Copa GVA de galotxa.

A de les partides d’anada els equips de Quart de Poblet, Onda, Benimagrell i Marquesat guanyaren les seues corresponents partides posant mig peu en les semifinals d’aquest trofeu, però després de la partida de tornada alguns dels equips que s’avançaren en la primera partida han quedat eliminats.

 La primera de les partides visitava la demarcació d’Alacant on s’enfrontaven Tibi i Benimagrell, pobles veïns acostumats a enfrontar-se en les modalitats de ratlles. Benimagrell havia guanyat la seua partida com a local i Tibi va fer el mateix en la tornada. Amb empat a victòries, l’equip de Tibi passà a les semifinals ja que  la diferència de jocs anotats al seu caseller era favorable.

La segona de les partides enfrontava dos formacions comunes a la modalitat de galotxa, Marquesat i Massalfassar, i després d’una renyida partida de tornada l’equip de Marquesat passà a semifinals encara que va perdre la seua partida de tornada 70 a 40 gràcies a un joc de diferència.  

La tercera de les partides de quarts, enfrontava l’actual campió, Quart de Poblet que no va defraudar i és sens dubte el favorit, que va guanyar Monserrat i va passar així a semifinals.

Finalment, l’equip que va donar la sorpresa i va remuntar la partida d’anada va ser Sella, que va guanyar la seua partida contra la formació d’Onda al seu carrer. Aquest equip ha demostrat que a més de ser dominador de les modalitats de ratlles també juga a un gran nivell a galotxa.

Per tant, els emparellaments per a semifinals són els següents: Tibi s’enfrontarà a Marquesat i Quart de Poblet a Sella buscant tots quatre un lloc en la gran final. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article