elmusa

Les sessions del programa educatiu Pilota a l'Escola començaran en breu

Món Escolar

El programa educatiu Pilota a l’Escola ha continuat durant aquesta setmana amb les sessions per a docents en les comarques d’Alacant. Ahir el programa es va traslladar a la localitat de Petrer a la qual van assistir un total de 44 docents representant 34 escoles de les poblacions limítrofes amb aquesta localitat, mentre que hui el programa Pilota a l’Escola ha continuat en la canxa de llargues de la localitat de Benidorm en la qual han participat mestres d’altres 35 centres educatius i amb la qual s’han donat per acabades les sessions per a docents a Alacant.

Aquestes sessions per a docents continuaran demà i dijous a la ciutat de València. La part teòrica de les mateixes es desenvoluparà a l’IES Lluís Vives, i la part pràctica tindrà lloc al trinquet de Pelayo. L’última d’aquestes sessions tindrà lloc el proper divendres dia 16 de gener al trinquet de Bellreguard.

Aquestes jornades per a docents vénen realitzant-se en el programa Pilota a l’Escola des del curs 2009-2010, i en aquesta edició s’ha realitzat una sessió per a docents més que en el passat curs.

Un cop finalitzades les sessions per a docents i després que el passat 8 de gener se celebrarà al trinquet de Pelayo la jornada dirigida als tècnics i jugadors professionals, és el torn perquè el programa inicie la seua activitat principal. Concretament, en aquesta edició es realitzaran un total de 265 actuacions en els diferents centres educatius de tota la Comunitat Valenciana que han sol·licitat formar part del programa Pilota a l’Escola en aquest curs 2014-2015.

FPV 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article