elmusa

L'exposició 'Faixa roja, faixa blava' arriba a Paiporta

Participa

El Museu de la Rajoleria de Paiporta inaugura hui (14 de gener) l’exposició itinerant del Museu Valencià d’Etnologia 'Faixa roja, faixa blava'.

La mostra presenta el món de l’esport valencià per excel·lència: la pilota valenciana, on l’espectador pot gaudir del procés de creació de cada una de les parts que representa aquest esport, des de la creació de la pilota, els entrenaments dels jugadors, fins la publicació i difusió de les competicions i el seu desenvolupament.

Els que visiten l'exposició podran vore des de com es fabriquen els estris (pilotes de vaqueta, didals, guants ...) passant per entrades, cartells, explicacions del joc, diorames d’un carrer, frontó o trinquet, panells explicatius juntament amb tabletes i projeccions, i un llarg etcètera que s'endinsa el visitant en un món desconegut que l’aproparà a la passió pel nostre esport.

Fins al 8 de febrer coneixeràs les característiques de la Pilota Valenciana a Paiporta, que amb la col·laboració del Museu de la Pilota i l’Ajuntament de Genovés ens transmetrà el coneixement de l’esport valencià.
 

Part de l'exoposició. Fotografia: Museu Valencià d'Etnologia

Museu de la Rajoleria de Paiporta
c/ Enrique Reig, 3
Tel.: 963 97 63 88

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article