elmusa

Victòria emocionant de Soro III davant Genovés II al 'Tio Pena'

Victòria emocionant de Soro III davant Genovés II al 'Tio Pena', 60 - 55

Escala i Corda

Paco Durà

Al trinquet “Tio Pena” feia temps que no s’havia vist una partida tan bona i emocionant como la de hui, en la que els aficionats han gaudit i han agraït les ganes que han posat els quatre jugadors, per la qual cosa els han dedicat una forta ovació en arribar a la igualada a 55 tantos. A la fi, la victòria ha sigut per a Soro III i Santi, més el feridor Aragó, sobre Genovés II i Javi, amb Pedrito en la pedra, per 60 tantos a 55.

Una pugna força emocionant que s’ha acabat pràcticament a fosques, quasi de nit, ja que ha durat un parell d'hores i en un trinquet sense llum artificial.

Al principi pareixia que Soro i Santi dominarien fàcilment el duel, ja que s’havien avançat 35-10 sense que Genovés i Javi pugueren a penes fer-los front. En esta fase, Santi tirava dalt la pilota quasi tots els quinzes amb gran facilitat i encert, al temps que Soro també estava entonat.

Tanmateix, les coses han canviat per complet i la reacció de Genovés II i Javi ha sigut molt bona, fins a posar el marcador 40-35 de la seua part. Aleshores, la lluita ha anat fent-se cada vegada més forta i tots els jocs es disputaven molt, fins i tot ha hagut un d’ells en el que Soro ha tingut huit o deu vegades Val i 30. En esta fase, Santi ja no encertava tant i el que s’ha apoderat ha sigut Javi, amb un Genovés també insuperable.

Així les coses el marcador ha anat ja sempre apretat fins a la fi. I amb poca llum s’ha acabat, després que Genovés tinguera Val i 15 i el marcador 55-50 al seu favor. Però Soro III i Santi, pràcticament esgotats pel desgast físic, han sabut aguantar i forçar la igualada a 55 tantos, per acabar tancant la partida 60-55 des del rest, enmig de gran emoció. Un resultat que si haguera sigut a l’inrevés tampoc haguera sorprés, perquè els dos bàndols han fet mèrits per endur-se el triomf.

Per al proper dimarts, s’ha anunciat a Soro III i Héctor contra Miguel i Raül.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article