elmusa

Quart, Onda, Benimagrell i Marquesat s’avancen en Copa GVA de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu / València. 

Després de les partides d’anada dels quarts de final de la Copa GVA de Galotxa els equips amb més possibilitats per passar a semifinals després de guanyar la primera partida són Quart de Poblet, Onda, Benimagrell i Marquesat.

Els vigents campions, Quart de Poblet, s’han reforçat amb Roberto de Beniparrell, que juntament amb Adrián i Xavi de Quart i Pepet d’Alfara han sabut suplir a la perfecció la baixa de Víctor de Meliana guanyant amb contundència a Monserrat per un 70 a 25. Amb aquest resultat es reafirmen com a candidats a revalidar el títol de l’any passat. 

Onda també va guanyar la seua partida d’anada davant Sella amb un marcador de 70 a 40, un resultat ampli per disputar la partida de tornada que no serà fàcil per l’equip de Castelló, ja que els de Sella juguen al carrer de la plaça, escenari que els alacantins es coneixen a la perfecció i que ha vist guanyar l’equip local partides èpiques.

Quant al derbi alacantí, més freqüent a les modalitats de ratlles, es va disputar la partida més igualada respecte el marcador de tots els quarts de final, on l’equip local Benimagrell es va imposar a Tibi per un 70 a 55 que deixa clares opcions a l’equip de Tibi a la partida de tornada.

L’últim encreuament dels quarts de final enfrontava dos clàssics de la modalitat que es coneixen a la perfecció i han protagonitzat moltes de les finals dels campionats més importants de galotxa. En aquesta partida, els jugadors de Marquesat guanyaren els de Massalfassar 70 a 35, on, encara que és un resultat molt ampli, ningú descarta la remuntada.

Respecte les partides de juvenils, pareix que les semifinals estan més clares, on Alginet va guanyar Murla 50 a 10.  Algimia va superar a Tibi 50 a 5. Mentre que Borbotó i Massalfassar també guanyaren les seues partides amb un avantatge clar davant Monserrat i Massamagrell respectivament. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article