Fem Pilota - Capçalera

Massamagrell i Alfara de la Baronia campions Benjamins i Cadets en els JECV

Frontó

Paco Durà / el Puig.

L’equip de l’Escola de Pilota de Massamagrell (Alejandro i Jordi) s’ha proclamat Campió Autonòmic delsJocs Esportius de la Generalitat, al guanyar en la final a Ondara (Àlex i Xavier) per 40 tantos a 30.

En benjamins també s’ha jugat primer la semifinal, en la que Massamagrell ha eliminat l’equip de Vila-real, per 40-10. Mentre que Ondara ha deixat fora Moixent (Rubén i Alex), partides en les que ha sigut molt evident la superioritat dels guanyadors.

I en la final de benjamins ha hagut molta igualdat fins arribar al darrer joc, ja que des del començament tots dos equips guanyaven el joc des de la treta. En l’equip d’Ondara en tot moment s’ha vist l’estratègia de carregar el joc sobre Alejandro, per evitar l’empenta de Jordi, un esquerrà que en tot moment ha evidenciat molt bones maneres. Però Alejandro ha respost molt bé iaixò ha sigut decisiu per guanyar l’últim joc i trencar la treta d’Ondara, tot i la bona actuació dels de La Marina, que s’han vist superats en la recta final pels de l’Horta Nord.
 
Els equips finalistes abans de començar. Fotografia: Paco Durà
 
En la categoria cadets l'equip guanyador ha sigut Alfara de la Baronia que ha guanyat a l'equip de Borbotó. 
 

Equips cadets de Borbotó i Alfara de la Baronia. Fotografia: Paco Durà

A la fi han lliurat els diplomes i medalles el concejal d’esports del Puig i el vicepresident de la Federació Juan Contreras.

La resta de guanyadors del dia es podran conèixer al llarg de la vesprada.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article