elmusa

Genovés II i Jesús completen la final de segona ronda

Escala i Corda

PilotaVeu / Murla.

Este matí el trinquet de Murla ha decidit qui disputarà  la final de segona ronda del Circuit Professional d’escala i corda.

Disputaven aquesta semifinal, els equips de Massamagrell format per Soro III i Salva i el de Murla format per Genovés II i Jesús.

El trinquet a gaudit d’una bona entrada d’aficionats que s’han desplaçat fins el trinquet de la Marina per presenciar un duel entre Genovés II i Soro III que sempre s’espera atractiu.

La postura ha eixit des d’un primer moment blava(Genovés i Jesús) encara que Soro III i Salva aconseguien avançar-se. Però a partir de la igualada a 20 un Genovés perfecte amb un Jesús rematador i l’ajuda d’Oltra a la pedra que ha ferit fent molt de mal, se’n han anat en el marcador fins el 50-20. Ací els rojos, (Soro III i Salva) han sumat dos jocs més, però la lluita contínua de Soro i la insistència de Salva que ha anat de més a menys, no ha sigut suficient per  sumar més jocs.

A la fi, 60-30 per a Genovés II i Jesús que es classifiquen així per a la final de 2a ronda el divendres 16 a Vila-real. En aquesta partida s’enfrontaran a un equip invicte fins el moment, Pere Roc II, Dani i Monrabal. Una final molt atractiva que podria ser la final anticipada del circuit. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article