elmusa

Mamprén la Copa de Campions de Pilota

Galotxa

PilotaVeu / València. 

16 equips seran els afortunats que lluitaran per aconseguir el títol de campió de la Copa GVA de Galotxa, una competició que comença aquest cap de setmana i es repartirà per tota la geografia valenciana.

La peculiaritat d’aquest campionat és que juguen equips i jugadors que són especialistes en altres modalitats, però  que també dominen i  rendeixen a un gran nivell jugant a galotxa.

Dues categories, juvenils i sènior, lluitaran per emportar-se el torneig. El campionat començarà en partides  eliminatòries d’anada i tornada en la fase de quarts de final i visitarà tot el territori.

Un total de quatre atractius emparellaments que enfrontaran Benimagrell contra Tibi, dos equips que es coneixen a la perfecció ja que ambdós vénen del món de les llargues. Marquesat es veurà les cares amb Massalfassar, dos equips potents al món de la galotxa i tots dos amb un palmarès envejable en aquesta modalitat. L’actual campió, Quart de Poblet, un equip que s’ha reforçat per intentar revalidar el títol amb Roberto de Beniparrell i que ja comptava amb Adrián de Quart que ve de guanyar l’autonòmic de frontó i Pepet d’Alfara, tres joves jugadors que donaran molta guerra i s’enfrontaran a Monserrat, un equip que també ha format un bloc competent  amb Pasqual de la Pobla i Zarzo que de ben segur lluiten fins a l’últim quinze per  intentar tirar fora a la primera de canvi l’equip campió. L’última partida de quarts la jugaran dos equips separats per més de 200 quilòmetres. Sella, un equip que domina les modalitats de ratlles, contra Onda, una formació que s’estrena en aquest  campionat.

Per l’altra banda, els juvenils també tenen protagonisme, i  alguns dels equips que lluitaran en la categoria absoluta també compten amb un equip juvenil.

Monserrat es veurà les cares amb Borbotó. Massalfassar contra els seues veïns de Massamagrell. Alginet s’haurà de desplaçar a Benifaió per poder jugar contra Murla i Tibi jugarà contra Algímia.

Les finals d’aquest prestigiós campionat seran el pròxim diumenge 15 de febrer en el carrer artificial de Borbotó.   


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article