elmusa

Pere Roc II, Dani i Monrabal invictes i a la final de la 2º Ronda.

Escala i Corda

PilotaVeu / Sueca. 

Els campions de la 1º ronda del Circuit Professional d’Escala i Corda, Pere Roc II, Dani i Monrabal han guanyat esta vesprada al trinquet de Sueca per un 60-45 a la parella de Miguel i Raül.


Des d’un principi s’ha vist un trio molt centrat i compenetrat que ha començat la partida dominant i fent els tres primers jocs. Però la parella capitanejada pel jugador de Petrer s’ha despertat capgirant el marcador i posant un 40 a 35 al seu favor. Després de tot açò, el trio no volia deixar perdre l’oportunitat de jugar una altra final de ronda i igualant l’electrònic a 40 ha posat les cartes sobre la taula i s’ha avançat fins al 55 a 40, la parella, sense intenció de rendir-se, ha fet un altre joc i s’ha posat 55-45, però el trio ha donat l’impuls final i ha tancat la partida fent l’últim joc des del rest.

Abans de la partida del Circuit, s’ha pogut veure una bona partida entre quatre joves que estan pegant fort. José Salvador i Pepet han guanyat els germans Marti II i Martí I per un 60 a 40.

El Circuit continua el pròxim diumenge dia 11h en el trinquet de Murla en l’altra semifinal de ronda que enfrontarà Soro III i Salva contra Genovés II i Jesús.

Així està la classificació del Circuit Professional: 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article