elmusa

Configurades les semifinals de la segona ronda del Circuit

Configurades les semifinals de la segona ronda del Circuit Professional d’Escala i Corda

Escala i Corda

PilotaVeu / València. 

Després de les partides de quarts de final de la segona ronda del  XXIV Circuit Professional d’Escala i Corda, quatre equips disputaran les semifinals de la mateixa ronda per guanyar-se una plaça en la final.

Al trinquet de Sueca, es jugarà el pròxim divendres dia 9 la primera partida de semifinals entre Miguel i Raúl que guanyaren la seua partida de quarts contra Fageca i Félix per 60 a 45 contra el trio guanyador de la primera ronda, Pere Roc II, Dani i Monrabal que es desferen en la partida prèvia a les semifinals a la formació de León, Pere i Carlos per un còmode 60 a 25.

La segona de les dues semifinals tindrà lloc al trinquet  de Murla el diumenge 11, serà un duel atractiu entre dues parelles capitanejades per dos dels millors rests del moment, on jugaran Soro III i Salva, que guanyaren la seua partida de quarts de final a Santi II, Javi i Tomás II 60 a 35 contra Genovés II i Jesús que deixaren pel camí Puchol II i Santi guanyant-los 60 a 35 en el trinquet de Vila-real.

Per tant l’agenda del Circuit queda de la següent manera:
  • Divendres dia 9 al trinquet de Sueca: Miguel i Raúl contra Pere Roc II, Dani i Monrabal
  • Diumenge dia 11 al trinquet de Murla: Soro III i Salva contra Genovés II i Jesús.
Els guanyadors de les dues semifinals s’enfrontaran en la final de la segona ronda al trinquet de Vila-real el divendres dia 16. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article