Fem Pilota - Capçalera

Genovés II i Jesús comencen l’any amb victòria

Escala i Corda

PilotaVeu / Vila-real. 

El trinquet de Vila-real obri l’any amb una bona partida corresponent als quarts de final de la segona ronda del Circuit Professional d’Escala i Corda.

Genovés II i Jesús sumen tres punts al seu caseller desprès de guanyar Puchol II i Santi per un clar 60 a 35. Gràcies a aquesta victòria, la parella capitanejada per Genovés ix d’una posició incòmoda en la classificació i ja suma quatre punts  col·locant-se en la tercera posició.

Encara que la partida pareixia que anava a decantar-se a favor de l’equip de Vinalesa, que ha pegat primer fent els dos primers jocs de l’encontre, la formació de Genovés II s’ha refet ràpidament, ha millorat el seu joc i ha capgirat l’electrònic i guanyat d’una forma  contundent.

El circuit continua hui dissabte al trinquet de Pelayo, a partir de les 17.30 hores, on s’enfrontarà l’equip de l’actual campió del mà a mà Soro III, ben acompanyat per Salva contra el trio de Santi II, Javi i Tomás. Al mateix temps, demà diumenge es jugaran dues partides, una al matí i l’altra a la vesprada.

La partida al matí serà a partir de les 11.30, al trinquet de Llíria, canxa poc habitual en les partides del dia a dia, però que sol ser fidel a les partides del Circuit, jugaran a priori un duel apassionant entre dues parelles, Miguel i Raúl front a Fageca i Félix. I per la vesprada, a partir de les 16.30 al trinquet el Zurdo de Bellreguard, els campions de la primera ronda del Circuit, Pere Roc II, Dani i Monrabal s’enfrontaran al trio de León, Pere i Carlos. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article