Fem Pilota - Capçalera

Genovés II I Puchol II obrin a Vila-real la segona ronda del circuit

Escala i Corda

Paco Durà / Massamagrell. 

El Circuit Professional torna de nou a l’actualitat. I divendres comença la segona ronda de quarts de final al trinquet de Vila-real, on s’enfronten els equips de Murla (Genovés II i Jesús) i Vinalesa (Puchol II i Santi). Una partida que sembla prou atractiva i que començarà a les 18.30 hores.
 
L’equip de Murla arriba amb la necessitat major de puntuar que el de Vinalesa, ja que en la primera ronda la parella de Genovés només va aconseguir un punt, mentre que la de Puchol II n’obtingué  7  al arribar a la final.
 
Conscient del que n’hi ha entre mig, Genovés II ens diu que “tenim que apretar de valent, perquè enfront tindrem una parella molt forta i confie  que si tenim un poc més de sort, puguem guanyar i que no ens passe con en la ronda anterior, que vam perdre 60-55 contra l’equip de Massamagrell. Ara també em trobe, dia a dia, millor de forma que en aquell moment i també he vist que Jesús ha estat bé en les darreres partides”.
 
Per la seua part, Puchol II opina que “es presenta una partida complicada per als dos bàndols. I a un trinquet molt pesat per no poder tirar la pilota dalt. Genovés II i Jesús ara estan millor. A Jose ja l’hem vist dissabte a Pelayo i dilluns a Benidorm, com ha guanyat. I Jesús ha jugat amb mi fa poc, dues partides, i les hem guanyades. Per tant, és una parella que no serà fàcil d’eliminar. Nosaltres tenim la tranquil·litat que sumarem set punts en la primera ronda i anem a veure què passa, perquè si arribem a una final de ronda, pràcticament ens asseguraríem passar a les semifinals”.
 
Les altres partides de quarts de la 2a ronda continuaran el dia 3 a Pelayo i el dia 4 a Llíria i Bellreguard.
 
Més informació en www.valnetpilota.com


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article