elmusa

David Canet considerat el millor jugador de Màdel de la Vall d’Albaida

Participa

madelpilota.com / La Vall d’Albaida.

El passat divendres a Bellús va tenir lloc el I Campionat Comarcal de Màdel en la que participaren els millors jugadors d’aquest nou esport. però que sols un va destacar sobre la resta dels jugadors. Aquest fou David Benavent de la localitat de Quatretonda, que amb els seus espectaculars colps va fer les delícies de al voltant un centenar d’aficionats que s’aproparen a la pista.

Abans de començar el campionat tots els aficionats i els mateixos participants ja veien que el favorit era sols aquest jugador, que s’ha preparat molt a consciencia durant els últims mesos a la seua localitat ,  per endur-se la victòria en aquest prestigiós campionat.
 

David Benavent abans de les semifinals en la que els seus rivals ja el donaven com a clar favorit. 

Una vegada començat en campionat, encara que no ho va tenir gens fàcil, poc a poc es va desfer de tots els seues rivals, amb fantastics colps, fins aconseguir ser el campió indiscutible de tots els temps. I tot fa presagiar que serà molt complicat llevar-li algun dia el títol a aquest geni de les pistes de Màdel i del trinquet. 
 

Participants del campionat en el que David va ser campió

Comentaris

bellús bellús
1.

Sens dubte estem davant un gran jugador, amb múltiples recursos que el fan molt difícil de guanyar...però en quede amb el més comentat pels aficionats: El magnífic tir de bragueta.
Jugador completíssim que amb la seua joventut promet una llarga carrera al capdavant d'aquest nou esport, el màdel.

Comenta aquest article