elmusa

Àlvaro s’acomiada del món de la pilota

Escala i Corda

PilotaVeu/València.

El resultat ha sigut el de menys en l’última partida com a professional del “Bou de Faura” a la catedral de l’Escala i Corda. En la que Genovés II i Javi han guanyat 60-30 al trio format pel mateix Àlvaro, Raül i Carlos.

Pelayo s’ha omplit de gom a gom per a acomiadar-se de l’onze vegades campió individual que hui disputava la seva última partida com a professional.

Abans de la partida després del corredor d’aplaudiments al gran campió, ha rebut regals per part de companys, trinqueters, federació i autoritats que ell mateix ha pogut agrair davant del micròfon, al mateix temps que ha donat les gràcies a tot el públic.
 
Corredor a Àlvaro. Fotografia: Paco Durà

Tot seguit ha començat la partida en la que la postura ha eixit e la mà de Genovés II i Javi. Aquesta vegada el pronòstic dels postors no ha fallat i poc a poc la parella ha dominat la partida que tan sols ha reaccionat en un últim joc on han fet 30-55 i Àlvaro animava al seus companys. Però la reacció no ha acabat d’arribar i finalment Genovés II i Javi s’han emportat la victòria 60-30.

Al a fi tot i la derrota  final, vesprada completa d’homenatge i comiat a Àlvaro que es despedeix del món professional.
 

Àlvaro rodejat del món de la Pilota. Fotografia: Paco Durà

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article