Fem Pilota - Capçalera

Marc de Montserrat campió Individual sub-23 d’Escala i Corda

Escala i Corda

El trinquet Salvador Sagols de Vila-real ha disfrutat de dos partides de gran nivell, amb quatre de les millors promeses de la modalitat.

Els aficionats de la província de Castelló i els seguidors dels quatre jugadors finalistes del “VII Individual sub-23 d´escala i corda”, han disfrutat amb l’espectacle que han oferit els quatre esportistes que a poc a poc van consolidant-se en l’elit de la categoria. Marc de Montserrat ha guanyat després d’una gran final, a Francés de Petrer, per un ajustat, 60 a 50. El jugador de Montserrat ha jugat a gran nivell demostrant tot el seu caràcter i “garra”, a més de la seua il·lusió per continuar superant metes en la pilota valenciana. Hui ha superat a un dels jugadors més tècnics de la nostra pedrera, Francés de Petrer, que no ha pogut amb la potent pegada del seu rival. El jugador d’Alacant, no ha jugat al cent per cent, per una xicoteta lesió en la mà dreta que li ha impedit restar els obusos de Marc, que hui ha sigut un verdader cicló en el trinquet. Els dos jugadors han tret el millor de si mateixos per a alçar este títol, que corona als millors de la categoria.
 

Marc de Montserrat restant a la final. Fotografia F.P.V

En la final per la tercera plaça, la pegada de Pablo de Borriol s’ha imposat a la valentia de Carlos de Massalfassar. El jugador de Castelló ha trencat la partida al principi, lo que l´ha permès jugar més còmode davant d’un rival que mai s’ha rendit i que ho ha intentat fins al final. Els aficionats han disfrutat amb els esportistes i han acomiadat amb aplaudiments als finalistes. El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de la província de Castelló, Pedro López, ha entregat els trofeus als finalistes.
 
 Carlos de Massalfassar, Marc de Montserrat, Pablo de Borriol i Francés de Petrer. Fotografia: F.P.V
 
Resultats de les finals del “VII Individual sub-23 d´escala i corda”:

- Final 3ª plaça. Carlos CPV Massalfassar – 40 -  Pablo CPV Borriol – 60
- Final abolsuta. Marc CPV Montserrat – 60 - Francés CPV Petrer - 50

Pòdium del “VII Individual sub-23 d´escala i corda”:

1r - Marc CPV Montserrat
2n - Francés CPV Petrer
3r - Pablo CPV Borriol
4t - Carlos CPV Massalfassar

F.P.V

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article