elmusa

Pasqual II Campió del I Trofeu de Mestres del Puig

Frontó

PilotaVeu/El Puig. 

Divendres 19 de desembre fou un dia de festa per al Puig, era la final d’un nou i atractiu campionat organitzat per la Penya de Pilotaris amics de Frontó El Puig.

Durant aquesta competició han participat 6 dels millors pilotaris de l’especialitat: Adrian II, Montesa, Roberto, Adrian III, Pasqual i els finalistes Alex de Paterna i Pasqual de la Pobla de Vallbona.
 

Alex de Paterna es classificava per a la final desprès de guanyar Adrián de Quart i Adrián de Museros mentre que Pasqual ha feia el mateix amb Roberto de Beniparrell i Montesa. Aquest últim es va retirar per lesió durant la partida classificatòria.

A la final arribava Alex com a favorit per la seva trajectòria en les últimes partidesi en aquesta competició,   però després d’una partida èpica de quasi dos hores de duració, i igualar a 35 al marcador, Pasqual s’adjudicà el desempat per un resultat de 11 a 7 “tantos” .

A la fi,  boina i trofeu per a Pasqual de la Pobla, en una entrega de trofeus innovadora amb podium, música i confetti.
 

Entrega de Trofeus als finalistes. Fotografia: David Sarasol

Èxit de públic i d’organització d’aquest primer Trofeu de Mestres, i tot gràcies a l’esforç de la Penya de Pilotaris amics de Frontó El Puig  que compta a dia de hui amb quasi 200 socis.

Presentació de l’escola del Puig

Prèviament a la final és va realitzar la foto oficial de l'escola de pilota del Puig amb els seus 30 alumnes, dos monitors, directius del club així com el regidor d'esports de l’Ajuntament del Puig.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article