Fem Pilota - Capçalera

Fageca completa un any espectacular amb el Trofeu de Mestres

Escala i Corda

Paco Durà/València.
 
La final del Trofeu Mestres al trinquet Pelayo de València ha sigut un èxit complet de públic, amb l'escala totalment plena i la galeria llarga lateral, així com les altres també amb prou de gent. Un fet destacable en els temps que corren. I també ha sigut un èxit esportiu, perquè la partida ha sigut d'allò més bona i emocionant, amb victòria de Fageca, Javi i Monrabal davant Soro III, Fèlix i el feridor Pedrito, per 60 tantos a 50.

D'eixida es veia que el trio tenia moltes possibilitats, perquè al tenir les galeries prohibides, l'esforç físic és més soportable per tres jugadors que per dos. I això és el que acabà decidint el resultat final, després d'una partida molt renyida, en la que els cinc s'han buidat i han oferit un espectacle molt bo, que ha fet disfrutar la gent i que s'ha premiat amb fortes ovacions.

Després d'un començament prou equilibrat però amb el trío per davant, la parella ha reaccionat molt bé, amb Soro III immens i Fèlix també a gran nivell. Açò ha creat dubtes entre el trio, on Javi ha tingut una trajectòria irregular, mentres Fageca pareixia que no acabava d'entrar en la partida.

Així s'ha arribat a l'avantatge de la parella de dos jocs, 45-35 i pareixia que s'enduria la victòria del trofeu. Però el desgast físic, que era evident en els dos equips per la forta lluita, a la fi l'ha acusat en major mesura la parella. Fèlix es veia totalment esgotat i Soro III també, aguantava per moments però se li veia que mermaven les seues forces. Això ho ha aprofitat el trio, que amb un Fageca molt més entonat en la recta final, i també Monrabal, ha sentenciat la partida per 60-50, després d'uns moments de molta emoció, perquè fins arribar a la igualada a 50 tantos, no s'ha decantat el marcador per ningú.

D'aquesta manera, Fageca, Javi i Monrabal repeteixen triomf en un torneig important. I en el seu haver particular, Fageca, també acumula un altre èxit en la seua carrera que està siguent molt bona en l'any que ara s'acaba, després d'haver aconseguit el campionat del Bancaixa i ser subcampió de l'Individual. Un any pràcticament redó per a l'escalater.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article