Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Fageca es troben de nou en una final a Pelayo

Escala i Corda

Paco Durà / València.

El trinquet Pelayo de València acollirà este dissabte la gran final del Trofeu Mestres Gran Premi Sabadell . Un torneig que agafa el relleu del Trofeu de Nadal, en què participen les primeres figures de l’escala i corda des de fa més de vint-i-cinc anys.

A partir de les 17.30 hores s’enfronten Soro III i Fèlix contra el trio de Fageca, Javi i Monrabal, equip que va guanyar el passat Circuit Professional i que ara es presenta com un seriós aspirant al triomf del trofeu, que es juga amb la peculiaritat de galeries prohibides.

Esta circumstància fa que les partides siguen,  a priori, favorables al trio, encara que en les semifinals ha passat de tot. En la primera eliminatòria va guanyar la parella de Soro i Fèlix contra pronòstic a Genovés II, Santi i Carlos. I en la segona es va imposar el trio de Fageca, Javi i Monrabal davant Puchol II i Raúl.

Tot està per decidir i s´espera una gran entrada demà al trinquet de Pelayo, perquè aquest tipus de partides sempre alcen molta expectació, a més és tradicional la disputa del trofeu nadalenc al cap i casal. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article