elmusa

Hui divendres Gran Final del I Trofeu Mestres de Frontó del Puig

Frontó

PilotaVeu/València. 

Aquest divendres es disputarà la final de I Trofeu Mestres de Frontó del Puig, on a partir de les 20.15h s’enfrontaran dos dels referents d’aquesta modalitat, Pasqual de la Pobla i Alex de Paterna. 

Prèviament a la final és realitzarà la foto oficial de l'escola de pilota del Puig amb els seus 30 alumnes, dos monitors, directius del club així com el regidor d'esports de l’Ajuntament del Puig.

En la presentació de la final tindrem a tots els alumnes al costat dels dos finalistes Pasqual i Alex i el grup de tabals i dolçaines del Puig que amenitzaran l'acte.

En joc hi haurà un important premi econòmic, un  trofeu de campió i una boina valenciana brodada per a l'ocasió; en una posada en escena pròpia d'una gran final de prestigi.
 

Boina valenciana per al campió. Amics del frontó El Puig

Alex ha arribat desprès de guanyar Adrián de Quart i Adrián de Museros mentre que Pasqual ha fet el mateix amb Roberto de Beniparrell i Montesa. Aquest últim es va retirar per lesió durant la partida classificatòria d’ahir dimarts, quan  anava guanyant 20-10 i estaven realitzant-se els jocs més igualats.

A la final arriba Alex com a favorit per la seua trajectòria en el campionat, però en una final i més tenint Pasqual, tot un campió,  no hi ha un clar guanyador.

Divendres a partir de les 20.15h,  viu l’emoció del frontó valencià! Cartell de la Final
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article