Fem Pilota - Capçalera

Borbotó campió de l’Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà/Meliana.
 
L’equip de Borbotó, format per Julian, Jose i Castelló, s’ha proclamat campió de la Copa Edicom de galotxa, al guanyar per 70-50 al de Quart de les Valls (Montesa, Xato, J. Antonio, J. Salvador i el feridor Bervís), en la final disputada al carrer de Meliana.
 
Ambient de gala, amb molts seguidors dels finalistes, en una matinal molt completa.
 
Primer, en la final de juvenils, Massalfassar s’ha imposat a Quart de les Valls, per 50-40, en una partida de poder a poder en la que Quart ha començat molt bé, però la reacció de Massalfassar ha sigut immediata i després d’igualar a 25 “tantos”, s’ha vist com el desgast físic s’ha notat en l’equip de Quart i els de l’Horta Nord s’han apoderat, amb Rafa i Àlvaro molt entonats.
 

Equip de Massalfassar campió juvenil. Fotografia: Juan Rodrigo Legua
 
En la final de primera categoria, Borbotó ha tingut una gran actuació i llevat dels primers jocs, en els que Quart s’ha avançat 15-0 i 20-10, s’han posat per davant els de l’Horta Nord i han agafat avantatge de 45-25. Julian ha estat molt contundent en el bot i al rest; al igual que Jose en la galotxa i Castelló en la ferida. Mentre que les mesures del carrer feien que Montesa, de l’equip de les Valls, se’n vinguera poc a poc físicament avall. Encara què l’encert del Xato i l’eixida de juvenil José Salvador en lloc de Juan Antonio, han fet que Quart puguera reaccionar i igualar a 45 “tantos”, enmig d´una gran emoció, on la superioritat de Borbotó ha estat per moments amenaçada.

Però no ha sigut més que una amenaça, perquè Julián i els seus companys han tornar a apretar i els de Quart, encara que han tingut algun val per sumar més jocs al marcador, ja no han pogut reaccionar i finalment els de Borbotó s’han endut la victòria justament.
 

Julian de Borbotó. Jugador més destacat de la Final. Fotografia: Juan Rodrigo Legua
 
Per la vesprada, en la final de quarta categoria A, l’equip de Foios ha superat al CPV Les Valls, per 70-20, en una completa partida de Foios.
I en les tres finals disputades dissabte, han sigut campions, respectivament, Meliana, en segona categoria. Ovocity Marquesat en tercera. I Foios D en categoria independent.
                                  
  
Distinció a Victor de Meliana
 
Abans de la final de primera, l’alcalde i el regidor d’Esports de Meliana han lliurat un quadre al jugador local Victor en reconeixement per la seua brillant trajectòria, tant en la selecció valenciana on guanyà el mundial, com en moltes més competicions de tot tipus en les que ha passejat amb molt d’èxit el nom del seu poble. Així, Victor ha rebut l’homenatge dels aficionats en un dia tan assenyalat per a la pilota.
 

Victor de Meliana durant el reconeixement. Fotografia: Juan Rodrigo Legua
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article