elmusa

La canxa pot ser decisiva en la final de l'Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà/Meliana.
 
La final del la Copa Edicom de galotxa, que es disputarà este diumenge a la canxa de Meliana, ens ofereix en primera categoria una final inèdita, entre els equips de Borbotó i Quart de le Valls, dos equips que acudiran acompanyats per seguidors i amb la il·lusió de portar el trofeu als seus respectius pobles. El duel començarà al voltant de les dotze del matí. Els dos tenen disponibles tots els jugadors que han guanyat les semifinals i el pronòstic en principi pareix decantat un poc del costat de Borbotó, perquè les mesures de la canxa de Meliana són molt grans i això pot ser un hàndicap per als de Quart, donat que el seu rest, Montesa, ja té quaranta anys i pot patir un major desgast físic que el de Borbotó, Julian, que només té díhuit anys.
 
Montesa ha reconegut que la canxa “pot ser un inconvenient per al nostre equip, ja que és massa gran, però intentarem traure les nostres armes i a veure si els podem sorprendre. Per falta de ganes no quedarà”. L’equip de Quart el completen el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis.
 

Quart de les Valls, Borbotó i Massalfassar, finalistes de primera i juvenil
 
 A Quart de les Valls també tenen el seu equip de juvenils en la final, que ha fet una brillant campanya. S’enfrontaran a l’equip de Massalfassar, un rival de prou nivell, per la qual cosa es presenta també una lluita important. Ho veurem a partir de les onze.
 
 Per tot això, el president del club de Quart de les Valls, Juan Antonio ens diu que “passe el que passe en les finals, estem ja molt satisfets de la temporada que han fet els nostres equips. Guanyar el Trofeu El Corte Inglés i ara arribar a la final de Copa en dos equips, és un balanç molt bo per al club”.
 
Per part de Borbotó, el mitger Jose, que completa l'equip amb Julian Martí, Castelló i Jose Martí, ens diu que “confiem en guanyar la final, perquè tenim molta moral després d’haver eliminat Beniparrell en semifinals. Només falta que els nervis no afecten Julian que és el més jove”. També diu que aniran molts seguidors per animar l’equip.
 
 Per la vesprada hi haurà un altre equip del Camp de Morvedre en la final de quarta categoria A. El CPV Les Valls (Juanba, Escobar, Peiró, Ramírez i Quico), que s’enfrontaran a l’equip de Foios, a partir de les 15, 30. Després jugaran la final de quarta B, entre el Marquesat i Albalat dels Sorells.
 
 Dissabte també hi haurà finals. La de segona entre Meliana i Beniparrell, a les 15.30. I per acabar, la final de tercera entre un altre equip de Meliana i Marquesat.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article