Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Félix primers finalistes del Trofeu Mestres

Participa

Paco Durá / València.

De vegades diguem "què gran és la pilota!” o que “ningú sap res de pilota”. I hui ha sigut al trinquet Pelayo un dia d'eixos en els que es trenquen tots els pronòstics i l'equip que pareixia anava a ser la “víctima” ha acabat en guanyador. O siga que Soro III i Fèlix, amb el feridor Pedrito, han guanyat davant Genovés, Santi de Finestrat i Carlos per 60-50, després de remuntar, ni més ni menys, que un 45-25. Així, són finalistes del Trofeu de Mestres.

D'eixida donaven de cinc i de deu. Tot seguit de quinze i fins de 20, només fer el trio un joc o dos. Pareixia que la parella no podria amb Genovés II i els seus companys, sobre tot, perquè la partida era amb les galeries prohibides i això sempre sol afavorir els trios.

I així anaven les coses fins arribar a 45-25 a favor del trio, que dominava amb prou facilitat. Soro i Fèlix volien però no podien. I després de guanyar un joc del rest i posar-se 45-30 han canviat la pilota al entrar al dau. Ha sigut traure una pilota nova, del nou artesà Carles, de Riola, i tot ha sigut un. Perquè a partir d'eixe moment, la parella ha anat amunt mentre el trio es quedava, potser sorprès, sense armes per contrarestar a una parella que cada vegada jugava més. I en un tres i no res han capgirat el marcador i han igualat a 45 tantos i a 50, davant la sorpresa general, sobre tot dels postors del trio que havien pensat que les coses eren d'una altra manera.

A la fi, Soro III i Fèlix amb Pedrito en la pedra, han rematat la partida, guanyant els dos darrers jocs, amb la sort en l'últim joc de que Carlos fera quatre faltes al ferir, impossibilitant la igualada a 55, si bé estava clar ja en eixos moments que la partida l'havien perduda molt abans, al no aprofitar l'avantatge de quatre jocs (45-25) i perquè Soro III i Fèlix han fet mèrits més que suficients per superar-los.

Ara, dissabte, en la segona semifinal del Trofeu de Mestres, Puchol II i Raül s'enfrontaran Fageca, Javi i Monrabal, un cartell també força atractiu.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article