Fem Pilota - Capçalera

Comencen les obres de rehabilitació del trinquet d'Ondara

Participa

Les obres de rehabilitació integral del trinquet municipal d'Ondara ja han començat. La maquinària procedia a derrocar la paret posterior del trinquet, a fi de poder instal·lar la nova coberta metàl·lica. Posteriorment es tornarà a alçar la paret, i a través d'ella es crearà un nou accés per a persones amb mobilitat reduïda. La substitució de la coberta del trinquet és la primera fase que es va a executar dins del projecte de rehabilitació integral d'eixa instal·lació esportiva, que s'executarà per fases, segons ha recordat l'alcalde d'Ondara, Ximo Ferrando, i tal com es va explicar als usuaris del trinquet municipal.

La primera fase, que és la que ja s'està escometent, és la substitució de la coberta del trinquet. Esta actuació és la més reivindicada pel club de pilota local. L'obra que s'està executant estos dies està inclosa en els pressupostos municipals d'enguany. L'objectiu és comptar amb una coberta metàl·lica nova, per a disposar d'un espai de joc amb total qualitat i garantia.

Ferrando ha recordat que la segona fase del projecte serà la rehabilitació de les dependències del trinquet municipal, que inclourà la restauració de la fatxada, la reposició de part del forjat i l'adequació de la part estructural de l'edificació (planta baixa i primera planta), amb reforma del vestidor, el bar i altres dependències. Esta actuació serà subvencionada per la Diputació Provincial d'Alacant.

Les obres del trinquet municipal tindran una tercera i última fase de rehabilitació integral, que constarà del cobriment del trinquet amb una coberta retràctil (com la de la piscina municipal) i la construcció d'una nova edificació en el solar annex al trinquet, que albergarà més instal·lacions. Amb esta nova coberta, es podrà utilitzar el trinquet independentment de la climatologia que faça.

Ajuntament d'Ondara

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article