Fem Pilota - Capçalera

Adrián de Quart, entra en la història del frontó Valencià

Frontó

PilotaVeu/Xest.
 
Aquest matí al frontó Baró de Xest, Adrián Benito de Quart de Poblet s’ha proclamat com a nou campió Individual, després de guanyar 41 a 24 al gran dominador dels últims anys, Pasqual de la Pobla.

D’aquesta manera, el jove jugador aconsegueix deixar darrere el mal sabor de boca de les últimes dues finals oficials que disputava, la de l’individual de l’any passat, en la qual queia precisament contra el jugador de La Pobla i la final de Parelles, en la qual formava amb Lemay i perderen contra l’equip de Museros.

La partida de la final ha estat dominada durant tota l’encontre per Adrián, que aconseguia desplegar tot el seu potencial, ambdós mans, tant per dalt com per baix. Des d’un inici el jugador de Quart s’ha mostrat pletòric de forces, amb confiança, i realitzant un brillant i intel·ligent joc entre les tres parets del frontó.
 

Pasqual i Adrián durant la final. Fotofrafia: F.P.V
 
Per la seua banda, Pasqual, no ha estat al nivell que ens té acostumats, a més, quan la partida estava 20 a 10 ha patit una caiguda que l’ha deixat quasi de manera definitiva fora de la final.

Després d’una hora i quart de partida, Adrián aconseguia el trofeu que l’acreditava com a campió, i es fonia amb una abraçada amb son pare, que també és un enamorat de la modalitat.
 

Els finalistes junt a les autoritats en l'netrega de trofeus. Fotografia: F.P.V 

Abans de la gran final s’ha disputat un interessant duel mà a mà, entre dos dels millors especialistes d’aquesta modalitat, Adrián de Museros i Alejandro de Paterna. En aquesta partida en la qual s’han vist pilotades de gran qualitat per part dels dos s’imposava finalment Adrián per 41 a 33. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article