Fem Pilota - Capçalera

Soro III rep un homenatge i serà “Soci d’Honor” del C.P.V.Massamagrell

Participa

 Paco Durà/Massamagrell.
 
El Club Pilotari de Massamagrell va oferir anit un afectuós homenatge a Soro III, tricampió individual d´escala i corda.
 
Va ser un acte molt emotiu, al que es sumaren més de vuitanta persones entre socis de club, simpatitzants, amics i familiars de Soro, que va agrair el detall amb paraules molt emotives. I el mateix va ocórrer quan parla el president del club, David García, qui va distingir en nom del club a Soro III, com a “Soci d´honor”.
 
També van parlar el vicepresident de la Federació de Pilota i jugador professional, Pedro López, tot elogiant la figura de Soro; a més de Pedro Paredes, com aficionat i ex president de la Federació. Sent l´alcalde, Miguel Bailach qui va tancar l´acte.
 
També es van lliurar els trofeus dels campionats, organitzats pel club, rebent Oñate II i Oñate III el premi i la copa del torneig de primera; i Gausí i Furió el de segona.
 

Entrega de Trofeus a Oñate II i Oñate III i a Ricardo i Badia. Fotografia: Juan Rodrigo Legua

A més a més el club va lliurar distincions a membres col·laboradors, como Ricardo Jesús i Angel. I com a colofó una samarreta emmarcada al cinc jugadors del club que han guanyat un Circuit Bancaixa: Muedra, Salva, Héctor II, Oñate II i Soro III. Després quedaran les cincs samarretes emmarcades en un lloc distingit de la seu del club.
 

Muedra, Salva, Héctor II, Oñate II i Soro III en la samarreta commemorativa. Fotografia: Juan Rodrigo Legua

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article