elmusa

Montcada acull les finals de l’Edicom de Galotxa

Galotxa

Manel Reig/València.

Demà tindran lloc les primeres finals del Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom, el més nombrós de la temporada d’hivern.

Serà al trinquet de Montcada, seu de les quatre partides, en els quals es coneixeran els primers campions d’aquesta competició. La sessió matinal obrirà amb la final de tercera B entre els equips de Trinquet de Torrent D i Onda C, començant la partida a partir de les 10:30. El club castellonenc ha donat la campanada, ja que ha aconseguit classificar dues de les seues tres formacions per a les finals d’aquest torneig. Una vegada acabada la primera de les finals, arribarà el torn a la corresponent a tercera A. En ella tindrem un derby castellonenc, ja que són els jugadors del club Arrea-li Bona de Benicarló (Cristian, Ivan…) i el de Castelló de la Plana (Lluis, Manuel, Ivan…) els qui intentaran aconseguir la copa de campió en la divisió de bronze.

Després de les partides del matí arribarà la sessió vespertina, obrint el foc la final de segona. Aquesta partida tindrà com a contendents Algímia d’Alfara i Onda A, en la qual tots dos equips voldran aconseguir la copa de la divisió de plata. Els noms ja comencen a ser coneguts pels aficionats a la modalitat, al ser Kevin, jugador de l’Onda, així com els seus rivals Nestor o Pablo, habituals en les primeres partides anunciades pels trinquets. El colofó arribarà a última hora, amb la final de la categoria absoluta. Seran Llíria i la Pobla de Vallbona, dos clubs que es coneixen a la perfecció, veïns de la comarca del Camp de Túria, els qui es juguen entre ells el trofeu. David o Borja del Llíria, així com Jordi, Zarzo o Miguel de l’equip de la Pobla, són jugadors habituats a disputar finals, ja que solen aconseguir les mateixes tant de la competició que finalitza demà, com de l’autonòmic, tant d’escala i corda, com de galotxa. De fet, la formació de Llíria va ser campiona de segona de l’Edicom de la passada edició, mentre que els seus rivals són els vigents subcampions del torneig.

Dissabte 6 de desembre de 2014, trinquet de Montcada

10:30 hores - Final Tercera B
Trinquet Torrent D - CPV Onda C

11:30 hores - Final Tercera A
Arrea-li Bona Benicarló - CPV Castelló Plana

15:30 hores - Final Segona
CPV Algimia A - CPV Onda A

17:00 hores - Final Primera
Caixa Popular Pobla A – CPV Llíria A 
Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article