elmusa

Trofeu Vila de Benissa

Escala i Corda

PilotaVeu / Benissa. 

Aquest divendres 5 de desembre, al Trinquet de Benissa, començarà el Trofeu Vila de Benissa, un esdeveniment esportiu del món de la pilota valenciana, en què participaran els millors pilotaris del panorama actual. En la presentació han estat el regidor d'Esports, Arturo Poquet, el directiu de Val Net, Alfredo Hernando, Fredi i un dels jugadors, Pere.

S'han organitzat 3 partides, dues semifinals per als dies 5 i 12 de desembre i una final per al dia 19 de desembre. Totes les partides es disputaran a les 19.30 hores. Competiran en la primera semifinal, Miguel i Dani contra Rodrigo, Héctor i Monrabal i en la segona jugaran Pablo, Pere i Tomàs II contra León, Jesús i Carlos.
 

Cartell del trofeu 

El regidor d'Esports, Arturo Poquet, ha remarcat que a Benissa la “pilota” està agafant força i que, cada vegada, es pot gaudir de partides més atractives al trinquet benisser. 

Fredi ha animat tots els veïns de Benissa i comarca a acudir a aquestes trobades i gaudir de l'ambient. Per la seua banda, “Pere”, ha mostrat la seua satisfacció perquè aquestes partides es jugaran amb “galeries prohibides”, la qual cosa donarà un plus de motivació als jugadors, i donarà un gran espectacle.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article